1. Symphony Commerce

Az első e-kereskedelmi platform, amiről szeretnék beszélni, egy SaaS (software-as-a-service) típusú megoldás. Természetesen egy kicsit elfogult vagyok azzal, hogy ezt először rendeztem, mert úgy vélem, hogy a SaaS nagyszerű megoldás lehet bármilyen méretű vállalkozások számára – nem csak a nagyvállalatok számára, amelyek megengedhetik maguknak a mezőgazdasági projektek általános költségeit.

Symphony Commerce , Azonban egy kicsit több, mint egy tipikus SaaS platform, sőt, maguk is kereskedelemként szolgálnak. Nem minden márka van felszerelve ahhoz, hogy fizikai élményét digitális formává alakítsa át, ami az informatika (IT) szakembereinek bérbeadását teszi lehetővé az online áruház egy kis fejfájás futtatására – és ezért a Symphony Commerce lehet a megfelelő eszköz A cég. Az online áruház karbantartásához kritikus fontosságú architektúra és háttér-feladatok kiaknázásával az ügyfelek arra a fő szempontra összpontosíthatnak, ami az üzleti tevékenységüket tükrözi.

A Symphony Commerce azonban nem mindenki számára. Míg a fizetés útján történő árképzés ideális lehetőséget kínál egy kicsi, de gyorsan növekvő vállalat számára, ez olyan platform, amely már teljes sebességgel működik. Ha még mindig a teendők közötti kapcsolatfelvétel fázisában vagy, akkor jobb lenne egy kis, de funkcionális online áruház építése webhelyépítővel, például a Squarespace-tel.

2. Squarespace

Az ördögöt emlegetve! Squarespace Teszi ezt a listát, mert teljes mértékben betöltött e-kereskedelmi platformja megfizethető, és valójában segíteni fog Önnek értékesíteni, mint egy kisvállalkozás. Nem számít, hogy melyik Squarespace sablont választja – ami a platform egy másik ereje, mivel gyönyörű elrendezéseket választhat anélkül, hogy tudnia kellene egy öltéskódot – felhatalmazást kaphat arra, hogy korlátlan számú tételt töltsön fel online áruházához és Teljes mértékben ellenőrizheti a készletkezelést, ami azt jelenti, hogy egyszerűen ugyanazt a terméktípus különböző változatait kínálja, valamint ellenőrzi a készletállományát.

Ez határozottan egy e-kereskedelmi platform az olyan típusú vállalkozások számára, amelyeket a nappaliból futtathat, és amíg a webhely kitűnőnek tűnik, a Squarespace nem fog felajánlani sok lehetőséget a keresőmotor-optimalizálás (SEO) vagy az ügyfélkapcsolat kezelésében ( CRM). Mégis, ez egy nagyszerű platform minden olyan vállalkozás számára, amely a kis kiskereskedőktől a szakemberekig akarja eladni szolgáltatásait.

3. Magento

Magento Egy rendkívül rugalmas e-kereskedelmi platform, amely megfelel a kis- és nagyvállalkozások igényeinek, így valószínűleg a listán a leginkább skálázható platform. A platform népszerűsége annak köszönhető, hogy nyílt forráskódú, ami azt jelenti, hogy a funkciók hozzáadása rendkívül egyszerű. Ha például növelni szeretné a konverziókat webhelyén, hozzáadhatja Nosto , Egy ingyenes bővítmény, amely nyomon követi az egyedi látogatói viselkedést, és ajánlott elemeket ajánl fel online tevékenységük alapján.

Míg a Magento nagyszerű lehetőség lehet a növekvő vállalatok számára, ez egy olyan platform, amely érettebb (vagyis bonyolultabb), mint az első kereskedelmi e-kereskedelmi kiskereskedők számára. Bár ez nem akadályozhatja meg a kisebb üzleti tulajdonosokat, amikor Magento integrálásra kerülnek a munkafolyamatokba, azt javaslom, hogy győződjön meg róla, hogy bízik abban, hogy meg tudja tanulni az ilyen kifinomult platform használatát a végrehajtás előtt.

Összefüggő: 2016-ban az e-kereskedelem 5 leginnovatívabb trendje

4. CommerceHub

CommerceHub Egy felhőalapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi a kiskereskedők számára, hogy drasztikusan növeljék készletüket és termékük kínálatát a vállalkozásukat támogató fogyasztóknak.

Hogyan teljesítik ezt? A CommerceHub alapvetően merchandising és teljesítési platformként működik, amely összekapcsolja az online kiskereskedőket a beszállítókkal – ami, mint bárki, aki megpróbálta a beszállítókkal való kapcsolatot építeni, egy fontos mérföldkő. Egyszerűen fogalmazva, a minőségi beszállítóval való együttműködés olyan cél, amely számos olyan vállalkozást elhárít, amelyek még nem szerezték meg a márka felismerését.

A CommerceHub által kínált felhőalapú technológia lehetővé teheti az induló e-kereskedelmi cégeknek – akik hagyományosan versenyeztetniük kellett a nagyobb kiskereskedőket, hogy megtalálják a partnereket, – elérjék a 100 százalékos megfelelőséget bármely termékforrással, és lehetővé tegyék a kiskereskedők számára, hogy hatékonyan váljanak közbe A nagykereskedők és a fogyasztók.

A listán szereplő egyéb megoldásokhoz hasonlóan a CommerceHub nem feltétlenül szükséges a korai szakaszba való bevezetéshez, mivel a beszállítókkal való kapcsolatfelvételt megelőzően meg kell állapítania egy olyan erős értékesítési csatorna létrehozását, amely támogathatja a termékszállítási folyamatot. Ez azonban egy nagyszerű lehetőség minden olyan indításhoz, amely már a negyedéves értékesítési számokon is folyamatosan ütközik, valamint a közepes méretű cégek, amelyek nagyobb konzisztenciát kívánnak építeni a beszerzési gyakorlatukban.

5. Drupal Commerce

Képhitel: Drupal Commerce

Az én pénzemért, Drupal Commerce Minden bizonnyal az egyik leginkább működőképes és nagy teljesítményű kereskedelmi rendszer ezen a listán. Valójában ez az egyetlen kereskedelmi platform, amely egy teljes tartalomkezelő rendszeren (CMS) épül fel. A Drupal Commerce felhasználói könnyedén testreszabhatják munkafolyamataikat, így ez a lehetőség ideális azoknak a marketingeknek, akik nem feltétlenül rendelkeznek nagy szakértelemmel az e-kereskedelmi platformok hátterében.

A Drupal kereskedelem is rendkívül rugalmas, mivel rendkívül moduláris és konfigurálható, ami azt jelenti, hogy méretarányosan épül. De ez valószínűleg nem egy lehetőség a csináld magad vállalkozó számára. Ahhoz, hogy a Drupal Commerce teljes potenciálját felhasználhassa, legalább egy házon belüli fejlesztőt kell felvennie, amely segít a munkafolyamatok létrehozásában és a kereskedelemplatform működésének általános beállításában.

Ezt mondják, ez egy rendkívül értékes eszköz, amely nem jár licencelési díjakkal – így ez nem csak egy hatékony megoldás, hanem egy megfizethető is.

6. Shopify

Ahogy a név azt sugallja, Shopify Mindössze egy online áruház létrehozásáról van szó, hogy online értékesítheted, és véleményem szerint ez az egyik legerőteljesebb egyben az e-kereskedelmi platformok közül. Ez is az egyik legnépszerűbb e-kereskedelmi építési telek a piacon, mint a Shopify jelentések Hogy most már több mint 100.000 üzletek használják a platform.

A Shopify segítségével korlátlan mennyiségű terméket tölthet fel, egyszerűen ellenőrizheti a változatokat és a teljes készletet. Ugyancsak kedvezményes kódmotort tartalmaz, és nem kell fizetnie a tranzakciós díjakért. A Shopify igazi szépsége – és mi teszi azt skálázható bármilyen típusú üzleti – az ő alkalmazásbolt , Amely több mint 1000 hasznos és ingyenes fizetős alkalmazást kínál.

Kiválaszthatja például a marketinges plug-ineket, amelyek segítenek a SEO, az értékesítési alkalmazásoknak, amelyek segítenek testreszabni a terméklista és a közösségi média alkalmazásokat, amelyek segítséget nyújtanak követői követésében annak érdekében, hogy megtudhassuk, ki lett átalakítva, és a legnagyobb valószínűséggel átalakul. Ezek az alkalmazások tökéletesen integrálódnak a termékoldalakhoz, a bevásárlókosárhoz és a Shopify backendhez. Ha van hátránya a Shopify számára, az az, hogy olyan sok lehetőség közül választhat, hogy ha nem érzi magát az e-kereskedelmi tájképben, akkor hamar felborulhat. Ennek ellenére ez egy rendkívül hatékony eszköz, amely nem igényel erős technikai hátteret.

Több mint elegendő e-kereskedelmi platform létezik, amelyek segítenek abban, hogy minden olyan vertikálisan eleget tegyenek, amellyel a digitális piacot lefedni szeretné. Azonban az e-kereskedelmi megoldások kiválasztása befektetést jelent mind időben, mind pénzben. Mielőtt bármilyen platformra telepednék, bátorítok benneteket a jelenlegi igényeinek belső ellenőrzésére.

Például viszonylag olcsó megoldás lehet a piacon most, de ahogy Ön skála szerint tudni fogja, hogy az ecmmerce platformot integrálni kell más rendszerekkel, például egy CMS-hez és egy CRM-hez. Ha ez a helyzet, akkor a Squarespace platformja vonzónak tűnhet a korai lépésekben, de hosszú távon olcsóbbá teheti a költségeket. Lehet, hogy inkább a Drupal Commerce-t választja, mivel ez egy rendkívül rugalmas megoldás, amely szinte bármilyen más platformra integrálható.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!