A kampánykezelés támogatása érdekében a Bing Ads lassan kijut Színkódolt címkék Minden számlára világszerte.

A Bing hirdetések egyedi címkéi kampányokkal, hirdetéscsoportokkal, hirdetésekkel és / vagy kulcsszavakkal társíthatók. A címkékhez szövegadatok és színt lehet hozzáadni, hogy segítsenek a hirdetőknek elemezni teljesítményüket.

Ha ugyanarról a promócióról több hirdetés is társul, például címkéket lehet hozzáadni, amelyek segítségével a hirdetők gyorsan azonosítani tudják ezeket a hirdetéseket.

Amikor ezt a funkciót a fiókjába vezettük, egy új “címkék” menü jelenik meg, ahol felveheti és eltávolíthatja a címkéket a Kampányok, a Hirdetéscsoportok, a Hirdetések és a Kulcsszavak lapon.

Akár 50 címkét lehet hozzárendelni egy elemhez. A hozzáadást követően szűrheti a címke alapján a keresett adatok elkülönítését.

A címkék teljesítményét elemezheti a Dimenziók lapon is, ahol minden egyes címke típusához új jelentéseket adnak hozzá.

Ha a Google AdWords támogatja a hasonló címkék funkciót, az AdWords adatoknak a Bing hirdetésekre történő importálása szintén átviszi az összes beállított címkét.

A címkék hamarosan elérhetők lesznek a Bing Ads webes kezelőfelületén, a Bing Ads Editor for Windows rendszeren és a közeljövőben a Bing Ads Editor számára a Mac számára.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!