A vállalkozásoknak sokkal többet kell készíteniük az állományokról, mint gondolják. Minden alkalommal, amikor új blogbejegyzést adtak ki, kiemelt képre, valamint néhány képre van szüksége az egész bejegyzésben. Minden új weboldalnak fejléc képek, vektorok és készletfotók szükségesek az oldalakon. Flyerek, e-mail hírlevelek, céloldalak, videók és közösségi médiafájlok mindegyikét használják.

Kétélű kardként sok állományos weboldalunk van, amelyekből több százezer kép áll rendelkezésre a könyvtárban. Olyan nagyszerű, mint a választás, akkor lehet túlterhelt, ha csak szüksége van egy gyors stock fotó helyezni egy e-mail hírlevél, amely már múlt határidő küldeni.

Ezért gyűjtöttem össze ezt a listát a rendelkezésre álló számos állományforrásról, amelyek segítenek megtalálni kedvencét. Ezek magukban foglalják mind az ingyenes, mind a fizetett erőforrásokat, mert néha meg kell fizetnünk a megfelelő állományt, és más időkben megszabadulhatunk egy félelmetes, szerzői jog által védett kép felhasználásával.

Nézze meg az alábbi opciókat, és ossza meg véleményét a kedvenc stockfotó-erőforrásokkal, amelyeket hiányzott.

Több mint 830.000 ingyenes fájl, Pixabay Népszerű forrása a vállalkozásoknak és a szabadúszóknak, hogy készletfotókat, vektorokat és művészeti illusztrációkat keresjenek. Mindegyik fájl mentes a Creative Commons CCO alatt található szerzői jogtól, ami azt jelenti, hogy Ön letöltheti, módosíthatja, terjesztheti és felhasználhatja azokat a szerzői jogokat.

landscape-1799006_960_720

A Pixabay fotói nem igényelnek olyan attribútumot, amely rendkívül nagyszerűvé teszi az új képek weboldalakhoz való hozzáadását. Regisztrálhatsz Pixabay-fiókot ingyen itt Az e-mail címével.

Shutterstock Nem ingyenes stock fotó opció, de ingyenes számlát adnak neked, hogy böngészhessenek a fotókkal, mielőtt bejelentkeznének egy tervre. A három díjszabási terv szerint képi opciók, havi és csapat alapú csomagok választhatók ki.

2016-12-21_10-24-50

Ha a spektrum másik oldalán ülsz, és szeretsz fotókat készíteni, pénzt kereshetsz Shutterstock közreműködő . Elfogadják a közreműködők által készített felvételeket, képeket és vektorfájlokat.

A trendi stock photo site, Halál a Stock fotó Célja, hogy a márkákon, bloggereken és hirdetéseken kívül csak hűvös képeket nyújtson. A fotók eléréséhez csak feliratkozzon egy e-mail címre, és minden hónapban közvetlenül eljuttatják az e-maileket.

Van egy lehetőség a prémium tagsághoz, amely hozzáférést biztosít a csípőképek mind a 400+ -hoz. Ami még hűvösebb a készletfotó vállalatnál, az, hogy a prémium tagságból származó nyereségük egy része visszamegy a közösségbe, és segít a jövőbeli fotózási utak finanszírozásában új képek felvételéhez.

Ez a készletfotó weboldal korlátozott számú fotóval rendelkezik, de ingyenes, és azok célja a vállalkozásoknak, a vállalkozóknak, az íróknak és a fejlesztőknek. A fotók modern hangulatú és funkciós irodai, szabadúszó és kreatív témájú témákat tartalmaznak. A Mashable, INC, a Forbes és a NY Times hasonlóan használta az induló készletfotókat.

2016-12-20_15-30-57

Az Iowa-i székhelyű közösségi média marketing ügynökség neve Scupt Létrehozta a fotó weboldalát, hogy összetörje a készletfotók normáját és közzéteszi azokat a szabad fényképeket, amelyeket már használ. Ezt az ingyenes stock fotóforrás készítőit követheti itt: @estrattonbailey és @wearesculpt Vagy támogatja őket a PayPalon keresztül itt .

Fotók, illusztrációk, videók és hangfelvételek készítése IStock által Getty Images . Az iStock már több mint 16 éve működik, és több millió képet választ ki. Bizonyára nem egy ingyenes fotós forrás. Ha megy az iStock-ba, akkor elvárhatja, hogy kifizesse a jó minőségű képek használatát.

Az iStock-on két lehetőség van: Az első egy hitelezési rendszer. Ez ideális videofájlok letöltésére. A hitelek hitelenként 11 dollárért vannak, a legtöbb videó körülbelül 18+ kredit.

2016-12-20_15-35-54

A második fizetési lehetőség havi vagy éves előfizetés. Megadhatja, hogy hány képet szeretne egy hónapon belül az Ön igényeinek megfelelően: 10, 25, 50, 100 vagy 250. Ha havi rendszerességgel sok blogbejegyzést töltöttél ki, azt javasolnám, hogy menjen a havi fizetési útvonal .

Az ingyenes fotóeszközök nagyszerűek, de néha nagyon különleges fényképre van szükség. Azok számára, Adobe Stock Photos A választás forrása. Az első hónap ingyenes az Adobe Stock szoftverrel, amely 10 normál eszközt biztosít, amelyek lehetnek képek, videók, sablonok és 3D-k.

Az első ingyenes hónapban 29,99 USD havonta havonta akár 199 dollárt is megfigyelhet, attól függően, hogy hány képet szeretne.

2016-12-20_16-22-40

Az Adobe egy prémium gyűjteményt is kínál, amely kiemeli a kurátorok képét és alkotásait. Különböző témák, például koncepciógyűjtemények, kiemelt hozzászólók és szerkesztő választása alapján különböző gyűjtemények lesznek.

Fotolia Az Adobe jogdíjmentes fotókönyvtár. 48.205.972 elérhető, akkor valószínűleg megtalálja, amit keres a készlet fotók tekintetében. Minden képüknek élethosszig tartó licencje van, így a képek annyi ideig használhatók, mint amennyit csak szeretnél, anélkül, hogy aggódnának a szerzői jogi problémák miatt. Globálisan is használhatja fényképeit anélkül, hogy további díjakat kellene fizetnie.

Hónapos árképzési lehetőségeik alább vannak. 20% kedvezményt kapsz, amely 2021-ig nem jár le! #megtakarítás

2016-12-20_16-29-33

Pexels Kiváló minőségű és teljesen ingyenes stockfotókat kínál a Creative Commons Zero (CC0) licence alapján. Minden fotójuk címkézett, kereshető és könnyen felfedezhető a felfedező oldalakon keresztül kategóriák alapján.

2016-12-21_10-33-18

Jelenleg több mint 25 000 szabad fotók állnak rendelkezésre, és minden hónapban hozzávetőlegesen 3000 új nagy felbontású képet adnak hozzá. A fotókat egy fotósok közösségéből, valamint Unsplash, Gratisography, Little Visuals és egyéb fotó adatbázisokból gyűjtik össze. Ez megkönnyíti a beolvasást számos “szabad kép” weboldalon keresztül. Látogasson el a Pexels-be, és megkóstolhatja az elérhetőséget.

Hasonló a Pexels-hez, a képek StockSnap Szabadon használhatók, és szabadon engedtek Creative Commons – CC0 . Ez azt jelenti, hogy nem szükséges hozzáadás. Hurrá Hogy elkerülje a szóváltás megpróbálta kitalálni, hogy a kereskedelmi célú fotókat használhatja, vagy ha hozzá kell rendelnie a hozzárendelést.

2016-12-21_10-34-07

StockSnap a Népszerű keresés Nagyon szórakoztató, hogy átnézzen és megérintse azokat a kulcsszavakat, amelyeket valószínűleg keres. Észre fogod venni ugyanazokat a fotókat a StockSnap-on, mint a Pexeleken és a Halálon a Stock fotóért. De ez jó dolog. Megpróbálnak együttműködni az összes szabad CC0 fotón egy digitális tető alá.

Ezek a képek hűvösek. Nagyon klassz.

Minden második Unsplash 3 fénykép letöltött. Könyvtáruk hatalmasak és több százezer népszerű fotót tartanak. Az ingyenes fotóforrás egyszerű Tumblr-fiókként kezdődött, és valami elképesztő dologba keveredett, mint az olyan emberek, mint a Deepak Chopra és az olyan cégek, mint az Apple.

Az Unsplash még az Apple TV-n is, így több ezer gyönyörű képet hoz a közelben lévő nappaliba!

2016-12-20_16-39-55

Az Unsplash licenc egyszerű és pontosan:

“Az Unsplash-n közzétett összes fotó licensz alatt áll Creative Commons Zero Ami azt jelenti, hogy szabadon másolhat, módosíthatja, terjesztheti és felhasználhatja a fényképeket, ideértve a kereskedelmi célokat is, anélkül, hogy engedélyt kérne vagy megadná a fotós vagy az Unsplash hozzáadását. ”

Mi kezdődött a royalty-free stock photography honlapján 2000-ben, dreamsTime Fejlődött az egyik vezetője az állományfotózás. 2016. decembere óta a Dreamstime 16 000 000 regisztrált taggal, több mint 300 000 fényképészettel és több mint 52 000 000 fényképgel, illusztrációval, rajzfilmvel és vektorral rendelkezik.

Lehet tölteni letöltésenként, amely megadja Önnek a fájl egy éves használatát, vagy megvásárol egy időalapú terv előfizetését. Az előfizetési tervek egy bizonyos számú letöltést (JPG minden méretben, TIFF, RAW & vektorok) adnak havonta, napi limit nélkül. A terv minden hónapban automatikusan megújul és a fel nem használt letöltésekre kerül.

2016-12-21_10-43-08

Van készletfotó forrása? Az alábbiakban olvashatod a kedvenc fényforrásodat!

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!