A Google felajánlotta, hogy létrehoz egy ingyenes mobil weboldalt múltbeli ügyfeleink számára. De ahelyett, hogy felvennék ezeket a nagyon nagylelkű ajánlatot, béreltek bennünket, hogy újjáépítsük őket (körülbelül 20 000 dollár + a Google eredeti becslése szerint).

Okos vagy hülye?

A probléma az, hogy egy elavult, örökölt formatervezés egy kisebb képernyőre való futtatása nem oldja meg a problémáit. Valójában, Csak felerősíti őket . Ehelyett a trükk az, hogy nagyítsák vissza a nagy képet. Ez egy meglehetősen egyszerű folyamat:

 1. Kifogásolják ki ügyfeleit
 2. Amit szeretnének
 3. És hogyan akarják

Így az összes kritikus változót (így az “üzeneted illeszkedik”) összehangolhatja annak érdekében, hogy javítsa tapasztalataikat. Amely, ha helyesen történik, javítania kell az alsó sorát is; Végül ügyfélünk 69,39% -os konverziónövekedési ráta csökkenést tapasztalt, 212,74% -os átváltási arány emeléssel.

Így teheted ugyanezt.

Az AdWords árazásának működése

Az AdWords aukció. Kinda, sorta.

Ez egy aukciós rendszer, ahol (jellemzően) a legmagasabb ajánlattevő megkapja a legjobb pozíciókat az oldalon. De ez nem mindig így van. Lehetséges, hogy valaki rangsorolja az áhított 1-2 helyet feletted, és valójában kevesebbet fizet kevesebb kattintásért, mint te. (Nem is beszélve, hogy ezeket az embereket magasabb százalékban konvertálják, miután elérte webhelyét – de ezt később hagyjuk.)

Minden olyan értékesítő, aki értékesíti a sóját, tudja, mi következik.

A Minőségi mutató Kezd diktálni a hatékony árképzést. Ez nem az összes PPC metrika. De ez egy hasznos mérőeszköz, amely lehetővé teszi számodra, hogy tudod-e, hogy a jólét és a nyereség megfelelő útja vagy. Ez több tényező keveréke, beleértve a várható átkattintási arányt, a hirdetés relevanciáját és a céloldal élményét. Hirdetés rangja A hirdetés teljesítményén alapuló pozíció meghatározására használják. (Ez a 30 másodperces magyarázat.)

Évekkel ezelőtt, Larry Kim elemezte a minőségi mutatót Alaposan meghatározták, milyen hatást gyakoroltak arra, amit fizet. Olvassa el a teljes dolgot. De az egyik legfontosabb elvihető volt ez:

Felhívjuk figyelmét, hogy ha minőségi mutatója az átlag alatt van, akkor gyakorlatilag büntetést kell fizetnie – akár 64% -kal több konverziónként, mint az átlagos hirdető. Dióhéjban, az átlag 5/10 pont fölötti minőségi pontszám esetén a CPA átlagosan 16% -kal csökken. Ezzel szemben minden minőségi pontszámnál az átlag 5/10 alatt van, a CPA 16% -kal emelkedik.

gSbiVlC.png

( Képforrás )

Néhány hónappal ezelőtt előre, és a bomlasztó reklámok felé Jacob Baadsgaard Elemezte a 2000+ AdWords-fiókját (millió hirdetési kiadásban), hogy kiszűrje a hasonló elemzést. Véget értek Meglepően hasonló eredmények :

Valójában, Eredményünk meglepően hasonló Larry Kim által közöltekhez . Ha az Ön minőségi mutatója 1 ponttal nő, konverziónkénti költségük 13% -kal csökken (Larry 16% -ra teszi). Ha a minőségi mutatója 1 ponttal csökken, az átváltási költség 13% -kal nő. ”

45KHbG9.png

( Képforrás )

Véletlen egybeesés? Valószínűtlen.

De várj, még több van!

Jumping platformok egy második, a Facebook bevezette a “relevancia pontszám” a közelmúltban. Az AdEspresso elemzett 104.256 hirdetés egy 45 napos időszak alatt, és hasonló összefüggést talált a magasabb relevanciaérték és az alacsonyabb CPC-arányok között. Az inverz is igaz.

szonvTY.png

( Képforrás )

Oké. Három különbözõ elemzés három különbözõ ember által két csatornán keresztül, három hasonló eredmény mellett. Mit tanulhatunk ebből?

A hirdetések, a kulcsszó vagy a közönség célzásának és céloldalainak összehangolása jelentősen befolyásolja a költségeket (nem is beszélve az esetleges eredményekről). És mi az az alapul szolgáló fogalom, amely ezekre hatással van?

Az “üzenet-egyezésed”.

Hogyan juthatunk el az üzenetekhez?

Oli Az Unbounce egy mazochista. Mindenképpen el kell töltened egy napot, ha 300 különböző fizetett hirdetésre kattintasz, és észreveszel az üzenetek egyezését az út mentén.

A végső összeg?

A 300 hirdetés 98% -a Oli kattintva NEM sikeresen egyezett. Ez hihetetlenül rossz, mivel ez nem vesz PPC ninja-készségeket. Mindössze egy kis figyelmet kell fordítani a részletekre. Mert mi az üzenet egyezés?

Ugyanazt a címet, leírást vagy értékteremtést és képet használja a hirdetéséből:

great message match ad

( Képforrás )

Vegye fel ugyanazokat az elemeket a céloldalra, amelyet az emberek látogatnak:

great message match landing page

( Képforrás )

Persze, valószínűleg nem szeretnél clip artot használni a hirdetésekben és a céloldalain 2017-ben, de legalább az alapvető dolgokat lefoglalta.

Ha holisztikusan gondolkodsz ezzel a koncepcióval, tökéletesen érthető. A valós életben a kommunikáció többsége nem verbális. Ötvenöt százalék, sőt, Jön le a kifejezések, a gesztusok és a testtartás.

Az interneten hiányzik az árnyalat és a környezet. Nehéz (ha nem lehetetlen), hogy ugyanazt az érzelmi akkort sztrájk egy csak szöveges címsorra, amely legfeljebb 25 karaktert tartalmaz, amennyit csak tudsz Audio és videó segítségével . Ez (szó szerint) a lehető legegyértelműbb és legrészletesebb. És bár órákig is eltarthat mindez lefelé, itt van a CliffsNotes verzió.

1. lépés: A közönség / kulcsszavak

Az AdWords generált A Google bevételeinek 68% -a 2014-ben. Tavaly tették 75 milliárd dollár . Tehát milliárdokat beszélünk egy B-vel.

Sok mindez a kereső (1) szándékára és (2) sürgősségére esik, ahol a klasszikusan alsó csatornás kulcsszavakkal és 2-10% Ezeknek a kattintásoknak.

iIxPzsq.png

( Képforrás )

(A Facebook egy másfajta állat, ahol helyetted Készítsen egy tölcsért Minden egyes lépésnél.)

Annak ellenére, hogy triviálisnak tűnik, a legfontosabb módja annak, hogy a kulcsszavakkal együtt jöjjenek létre, mélyebb megértést nyújt az Ön számára Potenciális ügyfelek tick (A nyilvánvaló és a versenytárs domain nevének a SEMrush vagy a SpyFu használatával történő lefutása mellett, hogy megnézze, mit kínálnak).

Ez egy szép, kivételes példa erre Az Ad Rács A Digital Marketer-től, amely segít megérteni, hogy melyik potenciális “horgok” minden ügyféltípushoz képesek / működni fognak. build-traffic-campaigns-img5.jpg

( Képforrás )

Innentől kezdve nyilvánvalóan a kulcsszavak kutatópiacát érdemes elérni Kulcsszó feltalálói és SEMrushes Majd tegye le minden információját egy szép, tiszta kis csomagba.

Ismét a mások kiválóságából való kölcsönzés, a kedvenc megközelítésem lenne Egy kulcsszó hirdetéscsoport (SKAG) tól től Johnathan Dane A KlientBoostnál.

Például egy hirdetéscsoport egyetlen kulcsszóval rendelkezik minden egyes egyezési típussal, például a következőkkel:

 • Széles: + házasság + javaslat + tervezők
 • Kifejezés: “házassági javaslattevők”
 • Pontos: [házassági pályázati tervezők]

Ez meglepően időszerűnek tűnik. Azért van így.

Ne aggódj, mert még rosszabb lesz.

2. lépés: Hirdetései

A PPC hirdetésírás skálájának legjobb módja a képlet létrehozása. Különböző változókkal rendelkezel, amelyeken kevered, és megegyezik, a CTR-eket és egyéb mutatókat nézve meghatározhatja, melyik kombináció működik legjobban.

Kezdj valami egyszerűt, például Johnathan + Klientboost Példa, amely tartalmazza a kulcsszó + előnyök + cselekvés megfelelő egyensúlyát:

New-Ad

( Képforrás )

Az alsó csatorna alján a csúcsminőségű kulcsszavak, néha egyszerűek és közvetlenek a legjobban működnek. Nem kell túl okoskodnia a kerék újraalkotásával. Ön csak a saját kulcsszójában ütöget a kis fejlécben, és megpróbálja kiemelni az elsődleges értéket, az USP-t vagy az előnyöket, amelyek az embereket arra késztetik, hogy a hirdetésre kattintanak, nem pedig az összes többi megjelenítésére.

A hirdetésírás nehézkes és rendetlen lehet, ha eltéved a zsargon szeszélyes fluffiness-jében.

Ne.

Ehelyett inkább arra koncentráljon, hogy konkrét példákat, előnyöket és kimeneteleket hangsúlyoz, akármit hirdet. Íme néhány A Digital Marketer horgok Kölcsönkérni:

 1. Hogyan hasonlítja össze a hatás előtti és utáni hatását?
 2. Hogyan érzelmileg érzik magukat?
 3. Hogyan (konkrétan) javítja az átlagos napját?
 4. Hogyan befolyásolja az ő státusukat vagy hiúságukat?
 5. Van számszerűsíthető bizonyíték az eredményekről?
 6. Mi a várható idő az eredményekhez (azaz a sebességhez)?

Ezután újra szétszedheti a minutia-t, ha mindent varázsol.

B4jsCwp.png

Ha többet szeretne olvasni ebben a témában, itt mélyebb merülést érhet el PPC hirdetésírás skálázása A WordStream-on.

3. lépés: céloldal

Oké – itt jön a szórakoztató rész.

A marketinges erőfeszítések általában nem sikerülnek, ha csak (vagy csak engedélyezettek) tudunk felületi szintű változásokat hozni. A marketing nem egyenlő a reklámozással , végül.

Teszelt frissítéseket AdWords-fiókkal kapcsolatban? Nagy. Még mindig küzdesz addig, amíg nem tudod teljes mértékben irányítani a hirdetések által küldött célállomásokat, és létrehozhatsz új dedikált oldalakat minden kampányhoz.

Ideális világban a fentiekben létrehozott SKAG-ok mindegyike saját saját céloldallal rendelkezik. Ha jól vagy a matematikában, akkor a fejlécében lévő céloldal csak egy másik ötször ugrott meg. De amint említettük, megéri.

Egyetlen új céloldali sablonnal kezdjük. Akkor gondoljon az egyes elemekre, mint saját cserélhető változójáról, amelyet keverhet és egyezhet (kapd meg?). Például a főcím, a hőskép, a golyópontok és a CTA-k egy ügyféltípus esetében fejlődhetnek vagy frissíthetők:

Attorney insurance quotes

Gyorsan másolható / klónozható, majd kapcsolja ki a másikat, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje az üzenetek egyezését:

Dentist insurance quotes

Tökéletes. Egy másik hihetetlenül időigényes feladat, hogy hozzáadja a listáját, hogy készen álljon ezen a héten.

Szerencsére van néhány trükk, hogy ezt a megközelítést is mérsékeljük.

Lehetőség # 1: Dinamikus szövegcsere

Az Unbounce kész megoldása lehetővé teszi egy szabványos céloldalak létrehozását, majd automatikusan (vagy dinamikusan ) Kapcsolja ki azt a tartalmat, amely alapján valaki csak keresett.

Ezeket a dinamikus szövegmezőket a vizuális készítőjével adhatja meg, majd kapcsolja össze AdWords-fiókjával, így szó szerint nem kell ujját felemelni.

1QB4ZJG.png

( Képforrás )

Minden szakasz lehetővé teszi az alapértelmezett szöveg használatát (hasonlóan ahhoz, ahogyan a üzemszüneti Betűtípus minden böngésző számára például).

Lehetőség # 2: Haladó egyéni mezők

Ez egy kis extra lábmunkát igényel, de a technikai emberek mosolyognak.

A cégem az Advanced Custom Fields + szolgáltatást használt Rugalmas tartalom Hogy létrehozzuk ezeket a változó lehetőségeket a WordPress oldalainak hátoldalán, így (és ügyfeleink) egyszerűen tömegesen készíthetnek egyedi tartalmat.

A korábban használt példa esetében a következő példában fog szerepelni, hogy kikapcsolja a Hero szakaszban a korábbi céloldal példáját:

Kattints rá és tölts fel egy képet előre formázott helyre. Válasszon néhány rádió lehetőséget az oldalak elhelyezéséhez. Easy-peasy.

Így néz ki a főcím és a alfejezet:

Most módosítani vagy frissíteni a céloldalakat (az üzenetek egyezéséhez jobbra) oldalanként néhány másodpercig tart.

Ezeket az opciókat még akkor is kiépítjük a másodlagos cselekvésre ösztönző hívásokra egy oldalon is, mint a lábléc CTA-k:

Így egy gombnyomással beállíthatjuk és tesztelhetjük, hogy a különböző CTA-beállítások hogyan működhetnek.

Például, hogyan egyszerű és közvetlen …

GuZqW8P.png

… hasonlít az egyik horgonnyal, amellyel egy előző lépésben jöttünk?

1fSB5Rt.png

Az extra hitelhez kombinálhatja ezeket a testre szabható funkciókat Bejövő forgalom szegmentáció A kilépési szándékkal (vagy átfedéssel) kapcsolatos üzenetküldéssel.

q4Y2EgA.png

Hogyan növekszik a PPC-üzenetek eredményessége?

Tehát vissza az eredményekhez.

Miután frissítette a hirdetési fiókot, és nagymértékben módosította ügyfeleink céloldalának infrastruktúráját, itt a jobb üzenetmegjelenítés nyújthat (egy versenyképes iparágban, ahol az ötszörös havi költség havi féléves).

2015-ben, mindezen munkák előtt, az átváltott kattintások költsége 482,41 USD volt, az összes fiókban pedig 4,08%.

IfClUhB.png

Ugyanezen 30 napos időszakban 2016-ban (az összes munka után) az átváltott kattintások költsége csak 147,65 dollárra esett vissza, és a konverziós arány 12,76% -ra ugrott.

2EZ7BjO.png

Azt jelenti sokkal több Vezet, a sokkal kevésbé . És ez csak karcolja meg a felületet, mert sok esetben az AdWords konverziók még mindig csak vezetők. Nem igaz értékesítés.

Még nem beszéltünk utólagos konverziós taktikáról, hogy mindezt összekapcsoljuk, például Marketing automatizálás , Ahol ugyanazt az üzenetegyezési megközelítést kombinálva olyan célzott tartalmak küldésével érhet el, amelyek ugyanazon témákra vagy kampókra épülnek, amelyeket az eredetileg keresett és átalakított személyek végeztek.

Vagy rétegezés az újabb (olvasható: kevésbé versenyképes vagy drága) lehetőségek, mint a Facebook, Automatikusan szinkronizál Ezek a fent említett marketingautomatizálási munkafolyamatokhoz vezetnek, amelyek előre konfigurálva vannak ugyanazzal az üzenetekkel.

A lehetőségek végtelenek, és ugyanaz a lézersugárzás az üzenetegyeztetésnek az egyes csatornákhoz való igazításával potenciálisan növelheti az eredményeket a teljes tölcsérben.

Következtetés

Ha az eladást offline állapotból átvittük, akkor sok olyan kontextust veszítünk el, amelyre általában támaszkodunk.

Ennek eredményeképpen a hangsúly inkább a tisztaságra és a specifikusságra irányul.

Nincs nagyobb példa, mint a napjaink legnépszerűbb online hirdetési platformjainak működési módja, ahol az emberek által fizetett költségek közvetlenül kapcsolódnak a teljesítményhez és a “match” -hoz, illetve a hirdetéseikhez és a tartalmukhoz igazítják, hogy az emberek mit keresnek.

Okos vagy tiszta ?

Ki érdekel – mindaddig, amíg az üzeneted megegyezik.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!