Van néhány nagy hír, hogy megosszam veled.

Mint sokan tudják, három és fél évvel ezelőtt, Rand elkezdte mozdítani a szerepét Mozon . Átkerült a vezérigazgatótól a termék-építész szerepkörébe, ahol a szenvedélyét összpontosíthatná, és gyakorlati hatással lehetett a szerszámaink fejlesztésére. Most, az elkövetkező 6-9 hónapon át áttér egy támogató szerepre, mint Moz Associate. Ő továbbra is szenvedélyes hangszóró és evangélista, és továbbra is lelkes arcát láthatja a tábortáblán pénteken, a Moz-blogon és különböző konferenciateremeken. És természetesen ő az egyik legnagyobb részvényesünk, és az igazgatótanács elnöke marad.

Ez nehéz. Rand 16 éve indította el a Moz (korábban seomoz.org) -ot, mint egy blogot, hogy feljegyezze, mit tanul az új területről. Ő és társtulajdonosa, Gillian Muessig létrehozott egy marketing ügynökséget, amelynek célja a weboldalak keresésének megtalálásában. 2007. februárjában indították el első SAAS szoftverüket, és kilenc hónappal később a 8. munkatársaként csatlakoztam a céghez. Nagyon hosszú utat tettünk meg. Ma több mint 36.000 ügyfelünk van, 160 csapat tagjai, egy erős Érték alapú kultúrát , Nagy befektetők, tavaly 42 millió dollár éves árbevétel, valamint egy nagy és egyre növekvő marketingszakértő közösség. Oly sok ember segített nekünk elérni ezt a pontot.

Mi más is Rand számára? Örülünk, hogy megtudjuk. Az elmúlt 16 év Moz című könyve a következő évben jön ki.

Amikor Randot látod, kérem, mutasson neki hálát és támogatást. Ő hihetetlenül tehetséges, szenvedélyes és produktív egyén, elkötelezett abban, hogy segítsen másoknak. Tudom, hogy tovább folytatja a marketinget, és terjeszti a TAGFEE-t minden jövőbeni szerepében.

A SarahBirdről –

Sarah a Moz vezérigazgatója. Ő legboldogabb abban az esetben, ha inkluzív környezeteket teremt az emberek számára a tanulásra és a legjobb munkájuk érdekében. A TAGFEE-t terjeszti, és olyan szoftvereket fejleszt, amelyek segítenek a marketingszakembereknek megérteni és javítani a bejövő marketinges erőfeszítéseiket. Ja, és e-mailt küldök. Sok e-mail.

Ő is élvezi a cookie-kat, az imádnivaló fia, Jack, a jóképű férje Eric, a pici olvasás és az utcán járva.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!