Úgy van! Mi visszaadjuk a MozCon versenyünket, ahol Ön, a közösségünk, beadhatja a kreatív bejegyzéseit annak érdekében, hogy jöjjön MozCon 2017 ingyen! Tavaly volt annyi lenyűgöző és megérdemelt bejegyzésünk, nehéz volt csak egy választani … Ezért ebben az évben három szerencsés nyertes lesz. Igen! Jól olvastad – három szerencsés ember szabadon részt vehet a MozConon. A Moz nem csak a regisztrálást fedezi, hanem a VIP első soros ülőhelyeket is fenntartja, és mi felveszi a Grand Hyatt szálláshelyi számlát. Ez az alkalom, hogy találkozz Rogerrel, nevetni és sírni MozCon Ignite , Beszéljen hangszórókkal ebéd közben, és persze megtanul mindent! Ha be szeretne lépni, küldjön egy egyedi tartalmat, amely elmondja nekünk, miért kell elküldnünk a MozConhoz. Győződjön meg róla, hogy a bejegyzés eredeti és kreatív is! Először fel: létrehoz! Brainstorm és hozzon létre valami új, egyedülálló és vonzó. Tavaly számos ötletes ötletet láttunk, többek között: Videók (legalább egy percnek kell lennie)
Blogbejegyzések
Dalok
Könyvek
rajzok
Csúsztassa a fedélzeteket
Bármi mást, amire álmodhatsz!
Ezek csak néhány példa; Rengeteg hely van arra, hogy felállhasson a saját nyomongyaló ötleteivel. Talán filmezheti a saját tábláját a pénteken, részletezve, hogy miért kell jönnie, vagy fel kell jegyeznie egy egyedi, írott dallamot, hogy miért szereted a MozCont? Légy kreatív és mutasd meg nekünk, mit kapsz! Másodszor: Küldés Miután a tartalmad tökéletesedett és készen áll a megosztásra, csevegjen nekünk egy linket @Moz És használja a #mozcon hashtagot Vasárnap június 18., 17:00 PDT. Annak érdekében, hogy a dolgok tisztességesek legyenek, nem lesz kivétel – ezért ügyeljen az utasítások betartására, és ne felejtsd el, hogy valahol könnyen láthatóvá válik az Ön elérhetősége (név és e-mail cím). Ha győztes vagy, akkor kapcsolatba kell lépnünk veled. Az összes beadványt a Moz-személyzet felülvizsgálja és megszavazza. Engedjük el, hogy a 150 mozgatói szavazata eldöntsék a legjobb 3 bejegyzést. Letörjük le: A beadványok közel vannak Vasárnap június 18., 17:00 PDT
A bejegyzéseket a Mozzers a kreativitás és a tartalom különlegessége alapján ítéli meg
A nyerteseket meghirdeti és a nyertes bejegyzés a @Moz-tól a Twitteren keresztül június 26-án, hétfőn megoszlik
Képes legyen részt venni MozCon, 2017 július 17-19 , Seattle-ben. A nyeremények nem átruházhatók.
Minden beadványnak be kell tartania a MozCon Magatartási Kódex
A verseny akkor érvénytelen, ha a törvény tiltja.
A nyeremény értékét a törvény által előírt adózási célokra kell jelenteni; A győztes a naptári év végén 1099-es IRS formanyomtatványt kap, és az űrlap másolatát az IRS-hez kell benyújtani. A győztes kizárólagos felelősséggel tartozik a nyereményekhez kapcsolódó minden vonatkozó adózás és minden olyan díj megfizetéséért és a díjak kifizetéséért, amelyek nem szerepelnek a hivatalos szabályokban.
Milyen 3 szerencsés ember nyer: Ingyenes jegy a MozCon 2017-re, beleértve az opcionális VIP első soros ülőhelyeket (1049 dollár értékben)
Szálláshelyek a lakosztály korszerűsítésével a Grand Hyattben, 2017. július 16-20. Között (értékben: $ 1.300 +)
Rendben, mit vársz? Ideje megkezdeni ezeket a beadványokat. A legjobb szerencse mindenkinek!

A Danielle_Laundersről –
Én vagyok a Moz közösségi rendezvény menedzsere! A közösségi csatornákon, MozConon, MozTalkon stb. Keresztül online és offline tapasztalatainkat a közösségemben szeretném elérni. Szabadidőmben lógni fogok a francia bulldogommal, Sir Winston Snortalotral vagy Seattle felfedezésével.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!