Amint azt 2016 végéig közelítjük, csak természetes, hogy új és innovatív módokon gondolkodunk, hogy az új években a tartalom-marketinget felemeljük. Csakúgy, hogy mindenki a digitális marketing területén rejlik valamilyen formában vagy formában a tartalommarketingrőlmindannyiunkat érint.

A digitális marketing és technológia állandó fejlődésével a tartalommarketing kényszerül arra, hogy lépést tartson az új trendekkel, és újra innováljon. Ami kezdettől fogva csak a szavak és mondatok, most rangsoroló eszközök, kapcsolattartók és weboldalak információi lettek. Ez az evolúció folytatódik, ahogy az emberek egyre többet keresnek a válaszok keresésére.

Számos előrejelzés van arra vonatkozóan, hogy a tartalommarketing hogyan fog változni 2017-ben, különösen a hangalapú keresésnél. Függetlenül attól, hogy mi történik a tartalomkal, itt van öt tipp a tartalompro-ből, amelyek segítenek abban, hogy túlélje az új tartalom évet, és tartsa ujjait a gépeléssel.

Az új adatok új tartalom létrehozására szolgáló régi adatok újrafelhasználása

2017-ben több marketingesnek kell lennie a vállalatok belső adatainak a lenyűgöző tartalmak kézben tartására. Ahelyett, hogy teljes tartalmat létrehoznának a semmiből, a vállalkozásoknak ki kell használniuk belső adataikat, és újra kell használniuk azt a kreatív, ágazatspecifikus tartalmat, amely méltó a sajtó és a hivatkozások számára.

A legsikeresebb kampányaink közül néhányan a meglévő értékesítési adatokra vagy az ügyfelek magatartásformálására támaszkodtak. Olyan eszközöket használunk, mint a CARTO és a Visage, hogy a nyers számokat gyönyörű, vizuálisan csábító grafikákká változtassuk, így az írók a legmagasabb szintű üzletekben olyan értéket érnek el, amelyet érdemes megosztani az olvasóikkal.

khaselkorn-headshot-2016Bio : Kat Haselkorn A díjnyertes online marketing cég Tartalomért felelős igazgatója, Menj Fish Digital-t , Ahol a tartalom-elképzelést és stratégiát vezeti.

Hozzon létre szándékolt tartalmat

2016-ban a tartalomkészítők elkezdték a hosszú formátumú tartalmakról a rövidebb, szándékú tartalomra helyezni a hangsúlyt. Ezt a tendenciát 2017 folyamán folytatják, mivel a marketingesek nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy a felhasználók a lehető legegyszerűbb lépésekben megtalálják az általuk keresett információkat.

Idővel megtudtuk, hogy a kimerítő listák és útmutatók nem mindig a válasz. A SEO hasonló eltolódást lát. Az utóbbi időben a keresőmotorok általában olyan apró méretű információcsomókat előnyben részesítenek, amelyek segítenek a felhasználóknak konkrét problémák megoldásában, átfogó, mélyreható cikkek helyett.

Például, ha információt keres a konyhai mosogató felszámolásáról, akkor valószínűleg nem szeretne olvasni a vízvezeték kialakulásáról.

Ez különösen fontos a mobiltelefon számára, mivel a felhasználók kevésbé valószínű, hogy nagy szövegtömbökön keresztül olvasnak, hogy megtalálják, amit keresnek.

brandonseymourBio: Brandon Seymour Alapítója és vezérigazgatója Beymour Consulting egy floridai székhelyű online marketing ügynökség, amely a keresés, a márkaépítés és a jó hírnév menedzselésére szakosodott.

Ha a 2017-es tartalommarketing-görbe előtt akarsz maradni, készülj fel a hangkeresésre. A hangalapú keresés növekszik, és nem jelzi, hogy lassulna.

A hangjaival való keresés gyorsabb, mint a gépelés, és egy olyan világban, ahol az emberek gyorsan válaszolnak és gyakran több eszközt használnak egyszerre, a hangalapú keresés egyre inkább a szabvány. A comScore kutatás szerint a keresési lekérdezések több mint felét 2020-ig hangalapú keresés végzi.

A digitális marketing stratégáknak módosítaniuk kell a tartalmukat, majd a hangalapú kereséshez. Hogyan nyersz a hangkeresés világában? A kiemelt kódrészletek optimalizálásával. A hangalapú keresés során a Google egy kiemelt kódrészletet a lekérdezésre válaszoló idő 40% -át adja vissza.

Ha egy kiemelt kódrészletet kereshetsz, akkor kulcsszavai vagy kulcsszavai alapján nyertes leszel. ( Tanul hogyan Keresni egy kiemelt kódrészletet .)

2016-11-29_9-16-43Bio: Kristel Kellogg A közösségi média szerkesztője és tartalmi stratégája Bruce Clay, Inc. , A kritikusok által elismert nemzetközi digitális marketing ügynökség. Szereti a közösségi médiát és a tartalmat, hogy az embereket a márkákkal értelmes módon összekapcsolja.

Befektetés a kutatásba és a tartalmi adatokhoz

Az évek során a tartalommarketing növekedésével és az érdeklődés növekedésével kapcsolatosan elköltünk, így a 2017-es előrejelzés (és remény) az, hogy nagyobb figyelmet fordítunk a kutatásra és a betekintésre. Természetesen mindenki beszél róla, de a gyakorlatban sokkal kevesebb dolgot látok, mint amit elvárnának.

Ahogy több ember telepedik be, és több tapasztalatot szerez, úgy vélem, hogy a megbízható adatelemzés és -értelmezés fontossága egyre fontosabbá válik ahhoz, hogy bármely tartalommarker eszközkészletéhez hozzáadhasson. Jelenleg a tartalom tengerében ezek a készségek elengedhetetlenek a tartalom teljesítményének pontos megértéséhez és megítéléséhez, és a helyes irányba haladnak.

abra-portraitBio: Abra Miller Tapasztalata van a kliens és a kliensek számára Egy ügynökségi környezetben A nemzetközi és az Egyesült Királyságban működő vállalkozások és jótékonysági szervezetek számára. Az elmúlt 5 évben az Abra a tartalomelemzésre és az adatközpontú tartalom és a SEO stratégiák fejlesztésére összpontosított.

Együttműködni csapatként 2017-ben

A tartalommarketing nagyon elcsépelt, de a tartalomhoz képest sokkal több érték van, mint egy csatorna. Mindezt összehozza, függetlenül attól, hogy a belső vagy az ügyfél / ügynökségi kapcsolat nehéz-e, de elengedhetetlen a legjobb eredmények eléréséhez.

Az újév kezdete nagyszerű esély a csapat összefogására, műhelymunkára és a 2017-es szerkesztési naptár összeállítására. Miután minden rendben van, sokkal könnyebb a dolgok helyes irányba mozogni és teljes értéket kapni.

kevin-gibbonsBio: Kevin Gibbons Ügyvezető igazgató BlueGlass – 2003 óta foglalkozik a digitális marketinggel, és gyakran foglalkozik az ipar vezető eseményeivel és kiadványaival. Csatlakozás a LinkedIn és a Stare de nervozitate .


Van tippje vagy előrejelzése arról, hogy hogyan fejlődj a 2017-es tartalommarketing világában? Az alábbiakban megjegyezzük a gondolatait, hogy hogyan fog megjelenni a tartalommarketing az új évben.

Daca ti-a placut, vă rugăm să împărtășiți cu prietenii dvs!