About Page

Az Ön About / About oldala a márka arca. A honlapon kívül ez vitathatatlanul a webhely második leglátogatottabb oldala. Ez azért van, mert az emberek szeretnék látni az Ön üzleti oldalának emberi oldalát, és kapcsolódni ahhoz, amit a vállalata tesz. Ez a kapcsolat létfontosságú ahhoz, hogy az emberek részt vegyenek.

Böngésszen a kedvenc webhelyein található Oszlopok között, és fontolja meg, hogyan érzitek róluk. Meghívnak? Úgy tűnik, alkalmi még profi? Hatékony Az oldalak egyensúlya a formális és informális, hogy hozzon létre egy humanista és relatable oldal. Legyen a személyiséged ragyogva, ha megnézed ezeket a kilenc stílust és valós példákat, hogy segítsen elkezdeni.

Az Ön története

Hogyan került ide? Milyen lépéseket tett a célok elérése érdekében, és mit tervezel a jövőben? Beleértve Önt és vállalatának történetét, bemutatják azokat a mérföldköveket, amelyeken átment, hogy eljusson a mai helyére. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy bekerüljön egy infografikába a történelem idővonalához.

Példa: http://www.traderjoes.com/our-story/timeline/

About Page History

A Te történeted

Ez az a hely, ahol feltárja szenvedélyeit. Te voltál valami, ami elindította ezt az üzletet, és itt az ideje megosztani, miért. A Névjegyek oldal látogatói elismeri, hogyan jutott el hozzánk, ahol ma tartózkodik. Ebben a részben nyugodtan használhatod a hangodat a személyiséged kifejezésére, és közelebb hozzátok az embereket. A Your About oldal nem egy kísérőlevél, hanem az emberiség önmaga.

Példa: https://10barrel.com/culture/our-story/

About Page Your Story

Küldetésnyilatkozat

A küldetésnyilatkozat csak egy vagy két mondat hosszú, és összefoglalja a célokat. Pár rövid mondatban az Ön nyilatkozata egy olyan ütést tartalmaz, amely megmutatja az elszántságodat és elkötelezettséget, amit teszel és miért. Ha úgy gondolod, hogy küldetése több mint egy-két mondatot igényel, fontolja meg a manifeszt létrehozását. A manifeszt hosszabb küldetés, és cselekvésre szólít fel.

Példa: http://www.fairoaksfarms.com/about-us/company-mission-statement/

About Page Mission Statement

Bizonyíték

Már elmondtad nekik, hogy remek vagy, de most bizonyítékokkal kell támogatnia. Adjon meg minden releváns statisztikát a sikerességi arányról vagy Üzleti sikertörténetek Vagy azoknak az ügyfeleknek a számát, akik használják a szolgáltatásokat. Légy kreatív a tartalmaddal – adjon meg ajánlásokat, híreket és más pozitív véleményeket, amelyek éneklik a dicséretet. Egyes webhelyek egyszerű statisztikákat használnak, míg mások kényszerítő illusztrációkkal és cselekvésre ösztönzőkkel keverik össze.

Példa: https://www.hardmoneyfirst.com/about/

About Page Proof

szakképesítés

Miért megbízható? Meg kell mutatni hitelességét, mint egyéni és egy csapat. Nincs szükség Ph.D-re, hogy szakembere legyen a szakterületednek, de meg kell magyaráznod, hogy miért a legjobb képzettséged. Ha nem vagy a szakterületed szakértője, akkor fejezze ki szenvedélyét és lelkesedését a kiválasztott téma folytatásához. Legyen őszinte a képesítésekkel kapcsolatban, hogy az olvasók bízhatnak benned.

Példa: https://thesolemates.com/pages/in-the-press/

About Page Qualifications

Miért választottál?

A Magamról szóló oldal arról szól, hogy ki, mi, hol, mikor és miért. Ez az a hely, ahol relevánsabbá válik, és megmutatja az embereket, akik a többiek között kiemelkednek. Attól függően, hogy milyen típusú webhelyet futtat, ez lehet az üzleti statisztikai sikertelensége vagy az Ön életmód blogján keresztül betöltött niche.

Példa: https://www.nationalvanlines.com/why-choose-us/

About Page Why Choose You

Hitek és értékek

Az értékek leírása az olvasók bevonásának módja. Írja le azokat a dolgokat, amelyek fontosak az Ön vállalkozásában. Ez bármi lehet, ha leírja a tehetséged hozzáállását a kifogástalan intuíciós érzésedhez. Az értékek leírásakor mindig példákat adjon arra, hogyan használta ezeket a hiteket valódi helyzetekben. Légy büszke arra, hogy mi a hit, és őszinte legyetek, hogyan értékelte őket. Kifejezze bizalmát és tartsa tiszteletben a legjobban értékelt értékeket.

Példa: https://www.northwesternmutual.com/about-us/what-we-believe/our-values/

About Page Beliefs & Values

Képek

Mutassa be az embereket, akik te vagy a csapatok. Valódi, valódi fotókat készítsen mind az egyéni munkatársakról, mind a csapatáról mind az irodában, mind az eseményen. Attól függően, hogy milyen típusú céget futtat, tartalmazhat alkalmi fotókat a csapat tagjai közül, vagy professzionális minőségű portrékat készíthet. Csapatképek esetén ne habozzon a csapatának szórakoztató képeit összefogni eseményeken. Hűséges mosoly és csapatszellem hosszú utat tesz meg.

Példa: http://www.communitytax.com/about-us/meet-our-team/

About Page Team Pictures

Elérhetőség

A kapcsolattartóknak könnyen elérhetőnek kell lenniük a megfelelő oldalakon. Adja hozzá az elérhetőségeit a Névjegyoldal alján, még akkor is, ha már van egy kapcsolattartó oldala. Egyes vállalatok az oldaluk alján megtalálják az elérhetőségüket.

Példa: http://www.oovoo.com/about-us/

About Page Contact Information

A Névjegy oldal lehetőséget nyújt Csatlakozzon az új olvasókhoz És az ügyfelek. Humanizáld a webhelyedet, és elérd, hogy megmutasd, érdekel, hogy kapcsolatba lépj a követőiddel.

Szerző Bio: Nicole Stelmar egy ügyvezető szerkesztő 365 Üzleti tippek , Egy olyan weboldal, amely a vállalkozások számára mindent megtesz, amire szükségük van a sikerhez. Nicole specializálódott abban, hogy segítse a kisvállalkozásokat digitális jelenlétük fejlesztésében a digitális és a tartalommarketingen keresztül.

Ha tetszett, kérlek oszd meg barátaiddal!