SEO Miskolc – Keresőoptimalizálás Borsodban2023-05-05T18:04:55+02:00

SEO REKLÁMÜGYNÖKSÉG

Küldetésünk Borsodiaknak: Több ügyfél és sokkal jobb konverzió!

Üdvözlünk a INTEC SEO marketing ügynökség weboldalán, Miskolc vezető online marketing és tanácsadási szolgáltatójánál! Kis Csaba SEO szakértő vezetésével és tapasztalt csapatával a célunk, hogy segítsünk vállalkozásodnak a digitális térben való sikerre törekvésben.

Online marketing

Az online marketing egy olyan marketing módszer, amely a digitális eszközök és platformok felhasználásával segít vállalkozásoknak elérni céljaikat. A közösségi média, e-mail marketing, keresőoptimalizálás (SEO) és a fizetett hirdetések csak néhány példa az online marketing eszköztárából.

A vállalkozások számára az online marketing számos előnnyel jár:

 1. Növekedés a láthatóságban: Az online marketing segítségével vállalkozásod könnyen elérheti a célközönséget és növelheti ismertségét.
 2. Magasabb konverziós arány: Az online marketing lehetővé teszi, hogy pontosan célzott hirdetésekkel érjük el a célközönséget, ami magasabb konverziós arányt eredményezhet.
 3. Költséghatékonyság: Az online marketing általában kevesebbe kerül, mint a hagyományos marketing módszerek, így a vállalkozások több eredményt érhetnek el kevesebb befektetéssel.

A statisztikák szerint a vállalkozások 60%-a úgy véli, hogy az online marketingnek köszönhetően megnőtt a bevételük (Forrás: wordstream.com). Ez azt jelenti, hogy ha még nem használod az online marketinget vállalkozásod számára, akkor lemaradhatsz a versenytársak mögött.

Szolgáltatásaink

Az INTEC SEO marketing ügynökség széles körű szolgáltatásokat kínál, amelyeket a vállalkozásod igényeihez igazítunk:

 1. Keresőoptimalizálás (SEO): Kis Csaba, a SEO szakértő és csapata segít optimalizálni a weboldaladat, hogy jobb helyezést érj el a keresőmotorokban és több látogatót vonzz.
 2. Közösségi média marketing: A közösségi média szakértőink kreatív stratégiákkal és hatékony hirdetésekkel segítik vállalkozásodat abban, hogy elérje és megtartsa a célközönséget, valamint növelje a márkaismertséget.
 3. E-mail marketing: E-mail marketing szolgáltatásunkkal személyre szabott és hatékony e-mail kampányokat hozunk létre, amelyek segítenek a hírlevél feliratkozók konvertálásában és a hosszú távú ügyfélkapcsolatok kiépítésében.
 4. Fizetett hirdetések (PPC): A fizetett hirdetések szakértőink segítenek a költséghatékony PPC kampányok létrehozásában, amelyek célzott forgalmat hoznak a weboldaladra, és növelik a konverziós arányt.
 5. Tartalommarketing: A tartalommarketing csapatunk kiváló minőségű, érdekes és informatív tartalmakat készít, amelyek vonzzák és megtartják a közönséget, valamint elősegítik a márkahűséget.
 6. Webdesign és fejlesztés: Professzionális webdesign és fejlesztési szolgáltatásaink révén vonzó és felhasználóbarát weboldalakat hozunk létre, amelyek optimalizáltak a keresőmotorok számára és elősegítik a vállalkozásod növekedését.
 7. Digitális marketing tanácsadás: Kis Csaba és a csapat tapasztalt tanácsadói segítenek meghatározni a legjobb digitális marketing stratégiát vállalkozásod számára, és olyan gyakorlati tanácsokat adnak, amelyek segítenek elérni céljaidat.

Miért válaszd a INTEC SEO marketing ügynökséget?

Az INTEC SEO csapata elkötelezett és tapasztalt szakemberekből áll, akik folyamatosan képzik magukat a legújabb digitális marketing trendekről és eszközökről. Személyre szabott megközelítésünkkel és magas színvonalú szolgáltatásainkkal biztosak vagyunk benne, hogy vállalkozásod sikeres lesz a digitális térben.

Fordulj hozzánk bizalommal, és kezdjük el együtt a vállalkozásod digitális sikerét!

SEO Hungary front desk

Rólam

SEO Miskolc - Keresőoptimalizálás Borsodban

Én koordinálom az online marketing munkákat. 2005 óta foglalkozom főtevékenységként online marketinggel. Tanfolyamokon és autodidakta módon elsajátítva az alapokat, mai napig gyakori látogatója vagyok marketing fesztiváloknak és folyamatosan képzem magam. Sok ismert és kisebb vállalkozást vittünk már sikerre, kérésre természetesen a referenciák elérhetőek. Fő célcsoportunk a külföldi cégek, akik Magyarországon szeretnének piacot hódítani valamint magyarországi cégek, akik külföldön szeretnének sikeresen értékesíteni. Kövess facebookon, instagramon és linkedin-en is megtalálsz.

Online marketing szolgáltatásaink

Ha nem találsz valamit, akkor kérdezz nyugodtan. Online marketing teljes területét lefedjük.

SEO referenciák

Legutóbbi referencia munkák.

KAPCSOLAT

Áraink

Részletes információk nélkül sajnos nem lehet pontos ajánlatot adni. Általánosságban a következő csomagokat javasoljuk.

SEOHUN START

EUR99
 • Mit tartalmaz?
 • SEO audit
 • Kulcsszó elemzés
 • 10 linképítés
 • Technikai problémák feltárása
 • Konzultáció
 • Jelentés
 • Időtartam: 30 nap

SEOHUN MICRO

EUR150
 • Mit tartalmaz? Mindent ami a kezdéshez szükséges!
 • Weboldal onsite javítás
 • Kulcsszó elemzés
 • 4 (social) regisztráció
 • 8 linképítés
 • Google search console és analytics regisztráció
 • Jelentés
 • Konzultáció
 • Időtartam: 30 nap

SEOHUN FIX

EUR290
 • Mit tartalmaz? Mindent ami a javításhoz szükséges!
 • Érthető SEO audit
 • Linkprofil elemzés
 • Javítási munka kontroll
 • Elvégzett munka ellenőrzés
 • Konzultáció
 • Google search console és analytics regisztráció
 • Jelentés
 • Időtartam: 30 nap
További ajánlatok

Ügyfeleink írták

Kiváló csapat, eredményesek és kitartóak, már 10 éve velük dolgozom! magyarendre.hu

Magyar Endre, Magyar Endre

Örülök, hogy őket választottam 7 évvel ezelőtt, azóta is sikeresen dolgozunk együtt!

Gátas János, Fehér Dental

Mióta velük dolgozom sokkal nagyobb a weboldalam látogatottsága, hatékonyabb és jobban konvertál.

Horváth Tamás, Design Ker Kft.

Személyes konzultáció Miskolcon irodánkban vagy telefonon. INGYENES!

Fáradjon be hozzánk miskolci irodánkba és személyesen megbeszéljük az igényeket, elvárásokat. Ha nem tudsz eljönni, akkor mi megyünk hozzád egy előre egyeztetett időpontban.

KAPCSOLAT

Gyakran feltett kérdések

Mindenre sajnos nem lehet itt választ adni, ha maradt kérdésed nyugodtan írj vagy hívj minket.

Milyen típusú adatokat elemzünk a jelentéskészítés során?2023-07-04T17:34:06+02:00

A jelentéskészítés során elemzünk különböző adatokat, például weboldal látogatottsági statisztikákat, konverziós arányokat, hirdetési teljesítményt, kampányok ROI-ját és felhasználói viselkedést.

Mi az AI marketing?2023-07-04T10:25:23+02:00

Az AI marketing a mesterséges intelligencia alkalmazása a marketingtevékenységek hatékonyabbá tételére. Az AI lehetővé teszi a nagy adathalmazok elemzését, a személyre szabott tartalmak és ajánlatok létrehozását, valamint a marketingkampányok optimalizálását és automatizálását.

Mi az a SEO?2023-07-03T18:42:01+02:00

A SEO, vagy keresőoptimalizálás, az a folyamat, amelynek célja, hogy weboldalad jobban teljesítsen a keresőmotorokban (például a Google-ben), növelve ezzel a weboldaladra irányuló organikus (nem fizetett) forgalmat.

Milyen típusú tartalmakat hozhatunk létre az influencer marketingben?2023-07-04T15:55:27+02:00

Az influencer marketing során különféle tartalmakat hozhatunk létre, mint például posztok, képek, videók, közösségi média élő közvetítések, terméktesztek vagy ajánlások, és még sok más.

Mi a munka menete?2022-04-30T10:55:13+02:00

1, elemezzük a weboldalad, linkprofilod 2, megkeressük a legjobb kulcsszavakat 3, beállítjuk a tartalmat ennek megfelelően 4, népszerűsítjük a weboldalad

Miért fontos a mobilbarát weboldal?2023-07-04T16:35:12+02:00

A mobilbarát weboldal biztosítja, hogy a felhasználók könnyedén hozzáférhessenek az információkhoz és a funkciókhoz a mobil eszközeikről. Ez növeli a felhasználói elégedettséget, javítja a konverziós arányokat és elősegíti a magasabb helyezést a mobil keresési eredményekben.

Hogyan lehet hatékonyan alkalmazni az SMS marketinget?2023-07-04T16:35:53+02:00

Az SMS marketing hatékony lehet, ha releváns és időzített üzeneteket küldünk a célközönségünknek. Fontos a jó célcsoport szegmentálás, a rövid és érthető üzenetek, valamint az engedélyezés alapú hozzáállás.

Van még kérdésem, kihez fordulhatok?2014-09-01T14:30:44+02:00

Hívjon vagy küldjön emailt, akár személyesen is leülünk beszélgetni Önnel, ha azt a projekt megkívánja. Általában skype, telefon, email kapcsolattartás jól és gyorsan működik, de ha Ön a személyes kapcsolattartást tartja megfelelőnek, akkor attól sem zárkózunk el!

Mi a technikai SEO?2023-07-03T18:54:27+02:00

A technikai SEO a weboldalad háttérbeli elemeknek, mint például a sebesség, a mobilbarát design, az XML oldaltérképek és a robots.txt fájlok optimalizálását jelenti.

Hogyan leszek első a keresőben?2022-04-30T10:58:45+02:00

Manapság ez nem elég, ha a célod, hogy 1-2 szóra kerül az első helyre a keresőben akkor tévúton jársz. Célunk az hogy ismert és megbízható legyél, mi ezt kommunikáljuk. Megtalálható legyél az összes online csatornán, így leszel népszerű és sikeres. Mi ebben segítünk!

Mi az az influencer marketing?2023-07-04T15:53:20+02:00

Az influencer marketing olyan online marketing stratégia, amelyben influencerek segítségével promóciókat és tartalmakat hozunk létre a célközönség eléréséhez és a márkaismertség növeléséhez. Az influencerek hiteles kapcsolatot ápolnak követőikkel, és nagy hatással lehetnek a vásárlói döntésekre.

Hogyan segít a SEO Hungary a marketingstratégia kidolgozásában?2023-07-05T14:19:41+02:00

A SEO Hungary szakértői segítenek meghatározni a vállalat marketing céljait, megértik a célpiacot, versenytársakat elemznek, és hatékony marketingeszközöket és taktikákat választanak ki. Ezenkívül segítenek a stratégia eredményeinek mérésében és értékelésében, hogy folyamatosan javíthassák a marketing erőfeszítéseket.

Hogyan lehet javítani a weboldal konverziós arányát?2023-07-04T17:21:15+02:00

A weboldal konverziós arányának javításához többféle módszer áll rendelkezésre, mint például a felhasználói élmény optimalizálása, a CTA-k javítása, az elemek elrendezésének tesztelése és az adatvezérelt döntéshozatal.

Mi a kulcsszó kutatás szerepe a PPC hirdetésekben?2023-07-04T12:42:49+02:00

A kulcsszó kutatás segít megtalálni a releváns kulcsszavakat, amelyekkel a potenciális ügyfelek a vállalkozásodat keresik. Ez segít optimalizálni a PPC hirdetéseidet, növelni a hirdetési hatékonyságot és a konverziós arányokat.

Milyen adatokat érdemes figyelembe venni a CRO folyamat során?2023-07-04T17:21:58+02:00

A CRO folyamat során fontos az adatok elemzése, például a konverziós arány, az elhagyási arány, az átlagos látogatási idő és más metrikák. Ez lehetővé teszi a problémák és a javítási lehetőségek azonosítását.

Miért fontos a linképítés az SEO szempontjából?2023-07-04T10:58:01+02:00

A linképítés kulcsfontosságú az SEO szempontjából, mert a keresőmotorok figyelembe veszik a linkeket a weboldalak rangsorolásakor. Minőségi és releváns linkek megszerzése javítja a weboldalak láthatóságát és hitelességét a keresőmotorok számára.

Mi a helyi SEO kulcsszó kutatás?2023-07-05T10:29:09+02:00

A helyi SEO kulcsszó kutatás során olyan kulcsszavakat azonosítunk, amelyek a helyi keresések során a legnagyobb forgalmat generálják. Ez különösen fontos a helyi vállalkozások számára, amelyek a helyi ügyfelekre összpontosítanak.

Nem ismerlek titeket, hogyan bízzak meg bennetek?2022-04-30T11:28:40+02:00

Érthető! Mi 15 éve foglalkozunk online marketinggel, kezdtük a saját dolgainkkal és sikereket értünk el, ezért folytattuk ügyfeleinkkel (tárhelyszolgáltatók voltunk). Rendelkezünk referenciákkal többsége nem publikus, de ha kéred elküldjük emailben. Most is üzemeltetünk szervereket. Van számítástechnikai üzletünk, fizikailag is megtalálhatóak vagyunk. Van egy irodánk ahol ügyfeleket is fogadunk, gyere el és kérj ingyenes konzultációt.

Hogyan segít a linképítés a weboldalamnak?2023-07-04T10:58:45+02:00

A linképítés növeli a weboldalad hitelességét és rangsorolását a keresőmotorokban. A minőségi és releváns linkek javítják a weboldalad láthatóságát, növelik a látogatók számát és erősítik az SEO-t.

Mi a különbség az on-page és off-page SEO között?2023-07-03T18:53:37+02:00

Az on-page SEO a weboldaladon belüli elemek, például a tartalom és a meta leírások optimalizálását jelenti. Az off-page SEO viszont a weboldaladon kívüli tevékenységek, például a linképítés és a közösségi média marketing.

Milyen szolgáltatásokat kínáltok a SEO terén?2023-07-03T18:51:22+02:00

Számos szolgáltatást kínálunk, beleértve a kulcsszókutatást, az on-page és off-page SEO-t, a technikai SEO-t, az SEO auditot és a versenytársak elemzését.

Mi az a konverzió optimalizálás (CRO)?2023-07-04T17:20:35+02:00

A konverzió optimalizálás (CRO) egy folyamat, amelynek célja a weboldalak konverziós arányának növelése. Ez azt jelenti, hogy több látogatót ösztönözünk arra, hogy végrehajtsanak kívánt tevékenységet a weboldalon, például vásárlást vagy feliratkozást.

Miért fontos a kulcsszó kutatás?2023-07-05T10:24:53+02:00

A kulcsszó kutatás segít meghatározni, milyen kulcsszavakat és kifejezéseket kell használni a weboldal tartalmában, hogy a keresőmotorok, mint például a Google, könnyen megtalálják és rangsorolják azt. Ez növeli a weboldal láthatóságát, ami több látogatót és potenciális ügyfelet vonz.

Milyen szolgáltatásokat kínál a SEO Hungary a marketingstratégia részeként?2023-07-05T14:21:00+02:00

A SEO Hungary széles körű marketing szolgáltatásokat kínál, beleértve a marketingstratégia kidolgozását, digitális marketinget, SEO-t (keresőoptimalizálást), és közösségi média marketinget. Ezek a szolgáltatások segítenek a vállalatoknak növelni online láthatóságukat, elérni célpiacaikat és növelni értékesítésüket.

Mi a linképítés?2023-07-04T10:57:15+02:00

A linképítés a folyamat, amelynek során minőségi és releváns linkeket szereztünk a weboldalunkhoz más megbízható és releváns weboldalakról. Ez segít a rangsorolásban és a weboldalunk hitelességének növelésében.

Milyen platformokon lehet PPC hirdetéseket futtatni?2023-07-04T12:42:15+02:00

A PPC hirdetéseket számos platformon lehet futtatni, például a Google Ads, a Facebook Ads, a LinkedIn Ads, a Twitter Ads és még sok más online hirdetési platformon.

Milyen információkat kapok a weboldal elemzés során?2023-07-05T10:07:33+02:00

A weboldal elemzés során részletes jelentést kapsz a weboldalad jelenlegi állapotáról, beleértve a hibákat, a fejlesztési lehetőségeket és a javasolt lépéseket a SEO teljesítmény javítására.

Milyen eredményekre számíthatok az online piackutatástól?2023-07-03T18:07:35+02:00

Az online piackutatás eredményei segítenek jobban megérteni a vásárlóidat, a versenytársaidat és a piaci trendeket. Ezzel az információval optimalizálhatod a weboldaladat, a termékeidet és a marketing stratégiádat, hogy hatékonyabban érhesd el a célpiacodat.

Mi az online piackutatás?2023-07-03T18:03:53+02:00

Az online piackutatás a digitális térben történő piaci elemzés, amely segít a vállalkozásoknak jobban megérteni a célpiacukat, a versenytársaikat és a potenciális ügyfelek szükségleteit. Segítségével gyors és hatékony visszajelzést kaphatsz a termékeidről vagy szolgáltatásaidról, és bepillantást nyerhetsz a piaci trendekbe és fogyasztói szokásokba.

Hogyan lehet kihasználni a hely alapú marketinget a mobil eszközökön?2023-07-04T16:36:32+02:00

A hely alapú marketing lehetővé teszi a célzott hirdetések megjelenítését a felhasználók tartózkodási helye alapján. Ez lehetőséget ad a helyi közönség elérése és személyre szabott tartalmak megjelenítése számukra.

Miért fontos az e-mail marketing?2023-07-04T13:04:23+02:00

Az e-mail marketing hatékony eszköz a már meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartásban, az új ügyfelek szerzésében és a márkaismertség növelésében. A célzott és testreszabott üzenetek segítenek elérni a célcsoportot és eredményesebb kommunikációt biztosítanak.

Mennyire bonyolult az AI marketing bevezetése?2023-07-04T10:27:47+02:00

Az AI marketing bevezetése függ a vállalkozás méretétől és az elvárt szinttől. Azonban vannak olyan AI alapú marketingplatformok és eszközök, amelyek könnyen használhatóak és a vállalkozás igényeihez igazíthatóak.

Mi az A/B tesztelés szerepe a konverzió optimalizálásban?2023-07-04T17:22:26+02:00

Az A/B tesztelés lehetővé teszi a weboldal változóinak összehasonlítását, hogy meghatározzuk, melyik változat eredményezi a legmagasabb konverziós arányt. Ez segít a legjobb verziók kiválasztásában és az optimalizálásban.

Hogyan segít a konkurens elemzés a saját online stratégiám fejlesztésében?2023-07-05T10:03:32+02:00

A konkurens elemzés segít azonosítani a versenytársak erősségeit és gyengeségeit, amelyek alapján javíthatod a saját online stratégiádat. Például, ha a versenytársak erős SEO stratégiát alkalmaznak, akkor ezt figyelembe veheted a saját SEO stratégiád kialakításánál.

Milyen típusú linkeket szerezhetsz a linképítés során?2023-07-04T11:01:05+02:00

A linképítés során különböző típusú linkeket szerezhetünk, mint például a hozzászólások egy bloghoz, a hivatkozásokat (backlink), a sajtóközleményekben elhelyezett linkeket stb…

Mennyibe kerül a weboldal elemzés?2023-07-05T10:06:05+02:00

A szolgáltatás ára változó, attól függően, hogy milyen mélyreható elemzésre van szükséged. Kérjük, lépj kapcsolatba velünk a részletekért.

Hogyan lehet növelni az e-mail kampányok hatékonyságát?2023-07-04T13:05:55+02:00

Az e-mail kampányok hatékonyságát növelhetjük a célcsoport szegmentálásával, a teszteléssel és az eredmények elemzésével, az üzenetek személyre szabásával, az időzítéssel és az automatizációval.

Mi az adatalemzés és jelentéskészítés?2023-07-04T17:33:31+02:00

Az adatalemzés és jelentéskészítés a marketing eredmények és adatok elemzését jelenti a teljesítményértékelés és a döntéshozatal céljából. Ez segít megérteni, hogy mely marketing stratégiák működnek a legjobban, és hol van szükség javításra.

Miért fontosak a PPC hirdetések?2023-07-04T12:41:29+02:00

A PPC hirdetések hatékony módszere lehet a célközönség elérésének, a weboldal forgalmának növelésének és a konverziók növelésének. Azonnali eredményeket érhetünk el, és rugalmasan kezelhetjük a költségeket és a kampányokat.

Hogyan segít a WordPress a SEO-ban?2023-07-06T14:43:46+02:00

A WordPress számos SEO-barát funkcióval rendelkezik, beleértve a tiszta URL-eket, a meta tag-eket, és a tartalom optimalizálását. Emellett számos SEO bővítmény áll rendelkezésre a WordPresshez, amelyek segítenek tovább optimalizálni a weboldalad a keresőmotorok számára.

Milyen információkat kaphatok a versenytársakról a konkurens elemzés során?2023-07-05T10:02:45+02:00

A konkurens elemzés során információkat kaphatsz a versenytársak weboldalairól, SEO stratégiáiról,hirdetési stratégiáiról és tartalmi marketing stratégiáiról.

Mi a WooCommerce és hogyan segít a webshop készítésben?2023-07-06T14:59:36+02:00

A WooCommerce egy ingyenes e-kereskedelemi bővítmény a WordPresshez, amely lehetővé teszi egy teljesen működőképes online áruház létrehozását. A WooCommerce számos funkcióval rendelkezik, beleértve a termékek kezelését, a fizetési módok integrálását, az adók és a szállítás beállítását, és még sok mást.

Miért fontos az SEO-optimizált tartalom?2023-07-04T11:27:35+02:00

Az SEO-optimizált tartalom segít a weboldalad láthatóságának növelésében a keresőmotorokban. Az optimalizált kulcsszavak, metaadatok és más SEO elemek segítenek a tartalom rangsorolásában és az organikus keresőforgalom növelésében.

Miért fontos az influencer marketing?2023-07-04T15:54:00+02:00

Az influencer marketing hatékony módja a célközönség elérésének és a márkaismertség növelésének. Az influencerek nagy elköteleződéssel rendelkeznek követőik iránt, és képesek befolyásolni a vásárlói döntéseket és a márkával való kapcsolatot.

Miért fontos a tartalom marketing?2023-07-04T11:25:46+02:00

A tartalom marketing kulcsfontosságú az ügyfelek vonzásában és elköteleződésében. Minőségi tartalom segíti a weboldal láthatóságát, a látogatók vonzását és az ügyfélkapcsolatok kiépítését.

Milyen adatokat használ az AI marketing?2023-07-04T10:26:54+02:00

Az AI marketing számos adatforrást felhasznál, például demográfiai adatokat, online viselkedési adatokat, vásárlási előzményeket és felhasználói preferenciákat. Az algoritmusok és a gépi tanulás segítségével ezeket az adatokat elemzik és felhasználják a személyre szabott marketingtevékenységekhez.

Milyen előnyei vannak a WordPress használatának weboldal készítés során?2023-07-06T14:42:05+02:00

A WordPress rendkívül felhasználóbarát, így nem igényel programozási ismereteket a weboldalak kezeléséhez. Emellett számos bővítmény és téma áll rendelkezésre, amelyekkel testreszabható és bővíthető a weboldal funkcionalitása. A WordPress weboldalak könnyen optimalizálhatók a keresőmotorok számára, ami növeli a weboldal láthatóságát és forgalmát.

Milyen szolgáltatásokat kínáltok a WordPress webshop készítés során?2023-07-06T15:01:08+02:00

A WordPress webshop készítés során számos szolgáltatást kínálunk, beleértve a webshop tervezését és fejlesztését, a fizetési módok integrálását, SEO-barát webshopok készítését, valamint a webshop karbantartását és támogatását.

Mennyi időt vesz igénybe a weboldal elemzés?2023-07-05T10:06:48+02:00

A weboldal elemzés általában 1-2 hétig tart, attól függően, hogy milyen nagy a weboldalad és milyen részletes elemzést szeretnél.

Milyen elemekből áll egy jó marketingstratégia?2023-07-05T14:17:49+02:00

Egy jó marketingstratégia magában foglalja a célcsoport meghatározását, a versenytársak elemzését, a vállalati célok meghatározását, a marketingeszközök és taktikák kiválasztását, valamint a stratégia eredményeinek mérését és értékelését.

Hogyan történik a konkurens elemzés folyamata?2023-07-05T10:05:06+02:00

A konkurens elemzés folyamata több lépésből áll. Először is, azonosítjuk a fő versenytársakat. Ezután megvizsgáljuk a versenytársak weboldalait, SEO stratégiáit, hirdetési stratégiáit és tartalmi marketing stratégiáit. Végül összegyűjtjük és elemezzük az adatokat, és javaslatokat teszünk a saját online stratégiád fejlesztésére.

Hogyan lehet az adatok alapján hatékony döntéseket hozni a marketing területén?2023-07-04T17:35:22+02:00

Az adatok alapján hatékony döntések hozhatók, ha az adatokat elemzik, a trendeket értelmezik és az ajánlásokat követik. Az adatok alapján jobb stratégiákat és taktikákat lehet kidolgozni, és optimalizálni lehet a marketing erőfeszítéseket.

Mi a tartalom marketing?2023-07-04T11:25:00+02:00

A tartalom marketing egy stratégia, amelynek célja, hogy értékes és releváns tartalmat hozzunk létre és osszunk meg a célközönséggel. Segít a kapcsolatépítésben, az elköteleződés növelésében és a márkahűség kialakításában.

Mi az a videó marketing?2023-07-04T16:10:09+02:00

A videó marketing olyan stratégia, amelyben a videók használatával kommunikálunk a célközönséggel, bemutatjuk a termékeket vagy szolgáltatásokat, és növeljük a márkaismertséget. A videók hatékonyan és érthetően közvetítik az üzeneteket.

Hogyan segít a WooCommerce a SEO-ban?2023-07-06T15:01:55+02:00

A WooCommerce számos SEO-barát funkcióval rendelkezik, beleértve a tiszta URL-eket, a meta tag-eket, és a tartalom optimalizálását. Emellett számos SEO bővítmény áll rendelkezésre a WordPresshez, amelyek segítenek tovább optimalizálni a webshopod a keresőmotorok számára.

Milyen szolgáltatásokat kínáltok a WordPress weboldal készítés során?2023-07-06T14:43:03+02:00

A WordPress weboldal készítés során számos szolgáltatást kínálunk, beleértve a weboldal tervezését és fejlesztését, e-kereskedelemi weboldalak létrehozását, SEO-barát weboldalak készítését, valamint a weboldal karbantartását és támogatását.

Ha nem vagyok 6 hónap után elégedett akkor mit tehetek?2014-09-01T14:46:30+02:00

A sikerdíjas szerződéseket 6 hónap türelmi idővel kötjük, ha ez idő alatt nem tudunk olyan eredményt felmutatni amivel elégedett, akkor bármilyen következmény nélkül felmondhatja a szerződést!

Hogyan lehet optimalizálni a videókat a keresőmotorok számára?2023-07-04T16:12:06+02:00

Az optimalizált címsorok, leírások, kulcsszavak és metaadatok segítenek a videók láthatóságának növelésében a keresőmotorokban. Az is fontos, hogy a videók jól strukturáltak legyenek és megfelelően címkézettek.

Milyen online marketing munkákat vállaltok?2022-04-30T11:01:48+02:00

Gyakorlatilag mindent a tervezéstől a kivitelezésig.

Milyen garanciát kapok?2014-09-01T14:58:17+02:00

Sikerdíjas megbízást vállalunk, tehát előre nem kell előre fizetnie semmit, ezért anyagai kockázatot nem vállal.

Miért fontos a konkurens elemzés?2023-07-05T10:02:02+02:00

A konkurens elemzés segít megérteni a piacot, azonosítani a versenytársak erősségeit és gyengeségeit, és ezáltal javítani saját online stratégiánkat.

Mi a WordPress és miért használják weboldalak készítésére?2023-07-06T14:41:16+02:00

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amelyet elsősorban weboldalak és blogok létrehozására használnak. A WordPress rendkívül rugalmas és testreszabható, számos bővítménnyel és témával rendelkezik, amelyekkel szinte bármilyen típusú weboldal létrehozható.

Hogyan lehet hatékony e-mail tartalmakat készíteni?2023-07-04T13:05:10+02:00

Hatékony e-mail tartalmak készítéséhez fontos az üzenetek relevanciája, személyre szabottsága és hasznos információval való ellátása. Az e-mail sablonok, a címsorok és a hívások az intézkedésre (CTA) gondos tervezése segít a hatékony kommunikációban.

Hogyan végezzük a kulcsszó kutatást?2023-07-05T10:25:35+02:00

A kulcsszó kutatás több lépésből áll, beleértve a kulcsszó ötletek gyűjtését, a kulcsszavak népszerűségének és versenyképességének elemzését, valamint a kulcsszavak kiválasztását és implementálását a weboldal tartalmába. A kulcsszó kutatás során használható eszközök közé tartozik a Google Keyword Planner, a SEMrush, az Ahrefs és mások.

Mi a long tail több szavas kulcsszó, és miért fontos?2023-07-05T10:28:22+02:00

A long tail kulcsszavak hosszabb, specifikusabb kifejezések, amelyek kevésbé versenyképesek, de nagyobb konverziós arányt eredményeznek. Ezek a kulcsszavak gyakran nagyon relevánsak a felhasználók konkrét kereséseire, ezért nagyobb eséllyel vezetnek konverzióhoz.

Miért fontos a videó marketing?2023-07-04T16:10:47+02:00

A videók egyre népszerűbbek az online felhasználók körében, és nagy hatással lehetnek a vásárlói döntésekre. A videó marketing segít bemutatni a termékeket vagy szolgáltatásokat, kapcsolatot építeni a célcsoporttal, és növelni a márkaismertséget.

Milyen előnyei vannak az AI marketingnek?2023-07-04T10:25:57+02:00

Az AI marketing lehetővé teszi a hatékonyabb adatfeldolgozást, a személyre szabott tartalmak és ajánlatok készítését, valamint a marketingkampányok optimalizálását és automatizálását. Ez növeli a hatékonyságot, javítja a felhasználói élményt és eredményesebbé teszi a marketingtevékenységeket.

Miért fontos a rendszeres jelentéskészítés?2023-07-04T17:34:37+02:00

A rendszeres jelentéskészítés segít nyomon követni a marketing tevékenységek teljesítményét, és bemutatja az eredményeket és az ajánlásokat a klienseknek vagy a vállalat vezetőségének. Ez bizonyítja a marketing értékét és hatékonyságát.

Milyen típusú videókat lehet készíteni a videó marketingben?2023-07-04T16:11:25+02:00

A videó marketing során különféle típusú videókat lehet készíteni, például bemutató videókat, oktató videókat, ügyfélbeszámolókat, promóciós videókat, interjúkat vagy élő közvetítéseket.

Kinek ajánlanád a szolgáltatásod?2022-04-30T11:04:19+02:00

Mi főleg kisebb cégek, kkv, egyéni cégeket célozzuk meg. Kapacitásunk véges nem célpiacunk a multik.

Milyen szolgáltatásokat kínál a SEO Hungary a kulcsszó kutatás terén?2023-07-05T10:26:49+02:00

A SEO Hungary számos kulcsszó kutatási szolgáltatást kínál, beleértve a kulcsszó kutatást, a versenytársak kulcsszó kutatását, a long tail több szavas kulcsszó kutatást és a helyi SEO kulcsszó kutatást.

Milyen típusú vállalkozások számára ajánlott a konkurens elemzés?2023-07-05T10:04:10+02:00

A konkurens elemzés minden típusú vállalkozás számára ajánlott, amely szeretné javítani online jelenlétét és versenyképességét a digitális piacon.

Mi az a mobil marketing?2023-07-04T16:34:31+02:00

A mobil marketing olyan online marketing stratégia, amely a mobil eszközökön keresztül történő kommunikációra és promóciókra összpontosít. Célja, hogy elérje a mobil felhasználókat, növelje a márkaismertséget és javítsa a felhasználói élményt.

Milyen típusú tartalmakat lehet készíteni a tartalom marketingben?2023-07-04T11:26:45+02:00

A tartalom marketing számos típusú tartalmat foglalhat magában, mint például blogbejegyzések, cikkek, infografikák, videók, e-könyvek, podcasts és még sok más. A tartalom típusát a célcsoportod és a marketingcéljaid határozzák meg.

Milyen típusú vállalkozások számára ajánlott a weboldal elemzés?2023-07-05T10:08:50+02:00

A weboldal elemzés minden típusú vállalkozás számára ajánlott, amely szeretné javítani online jelenlétét és versenyképességét a digitális piacon.

Mennyi ideig tart egy online piackutatás?2023-07-03T18:06:34+02:00

Az online piackutatás időtartama nagyban függ a projekt bonyolultságától és méretétől. Egy átlagos projekt esetében néhány hétig tarthat a kutatás és elemzés, de ez változhat a specifikus igények és célok alapján.

Milyen marketingstratégiai szolgáltatásokat kínáltok?2023-07-05T14:12:34+02:00

A SEO Hungary széles körű marketing szolgáltatásokat kínál, beleértve a marketingstratégia kidolgozását, digitális marketinget, SEO-t (keresőoptimalizálást), és közösségi média marketinget.

Milyen tapasztalattal, referenciával rendelkeznek SEO téren?2014-09-01T14:28:01+02:00

Nagyon sok cégnek dolgoztunk és dolgozunk jelenleg is, referenciák nagy része a megrendelők kérésére nem publikus, ezt csak ajánlat kérés esetében emailben tudjuk prezentálni.

Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?2022-04-30T11:08:57+02:00

Ez egy megválaszolhatatlan kérdés sajnos mert nincs konkrét munka meghatározva. Kiinduló árnak találsz néhány előre kialakított csomagot weboldalunkon, természetesen ettől eltudunk térni, de ismerni kell a projektet, ahhoz, hogy ajánlatot adjunk.

Mi a marketingstratégia?2023-07-05T14:11:11+02:00

A marketingstratégia a vállalatok által alkalmazott terv, amely meghatározza, hogyan érik el a marketing céljaikat. A stratégia magában foglalja a vállalat termékeit vagy szolgáltatásait, a célpiacot, és azt, hogyan kívánják elérni a potenciális ügyfeleket.

Hogyan választhatunk megfelelő influencereket?2023-07-04T15:54:44+02:00

Az influencer kiválasztásakor figyelembe kell venni a célközönség és a márkaértékek összhangját, az influencer hitelességét és elkötelezettségét, valamint a követői elkötelezettség és a tartalom minőségét.

Weboldalt is szeretnék készíttetni, abban is tudnak segíteni?2014-09-01T14:24:32+02:00

Elmúlt években nagyon sok weboldalt (több mint 100) készítettünk főleg CMS alapon, így szívesen elkészítjük a weboldalát, de mai elvárásoknak legjobban a wordpress CMS felel meg legjobban, ezt javasoljuk. A design és funkciók ami alapvetően meghatározza a weboldal működését, konverziós képességét, ha velünk készítteti el a weboldalt akkor egyik sem fog gondot okozni.

Hogyan segít a weboldal elemzés a SEO teljesítményem javításában?2023-07-05T10:08:13+02:00

A weboldal elemzés segít azonosítani a weboldalad gyenge pontjait, amelyek gátolják a jobb Google rangsorolást. Az elemzés segít meghatározni a fejlesztési területeket és a SEO stratégiát.

Hogyan segít az online piackutatás a vállalkozásomnak?2023-07-03T18:05:44+02:00

Az online piackutatás segítségével jobban megértheted a vásárlóidat, a piaci trendeket és a versenytársaidat. Ez az információ segít jobb döntéseket hozni a termékeidről, az árazásodról és a marketing stratégiádról, és hatékonyabban elérni a célpiacodat.

Mennyi időbe telik a SEO?2023-07-03T18:52:39+02:00

A SEO nem gyors folyamat – általában hónapokig tart, mire látható eredményeket érünk el. Azonban hosszú távon a SEO egyike a legköltséghatékonyabb és leghatékonyabb módszereknek a weboldal forgalmának növelésére.

Mi az az e-mail marketing?2023-07-04T13:03:44+02:00

Az e-mail marketing egy olyan online marketing eszköz, amely lehetővé teszi az üzenetek és tartalmak célzott küldését az ügyfelek és potenciális ügyfelek részére e-mailen keresztül. Segít a kapcsolattartásban, az új ügyfelek szerzésében és a márkaismertség növelésében.

Mi az a PPC hirdetés?2023-07-04T12:40:46+02:00

A PPC hirdetések olyan online reklámformák, amelyekben az hirdetők csak akkor fizetnek, ha valaki rákattint az hirdetésre. Ez lehetővé teszi a költségek hatékony ellenőrzését és a pontos mérését.

Milyen szolgáltatásokat kínáltok az online piackutatás terén?2023-07-03T18:04:41+02:00

Számos szolgáltatást kínálunk, beleértve a kulcsszókutatást és várható forgalom elemzését, a célpiac meghatározását, a konkurenselemzést és az ingyenes személyes vagy telefonos konzultációt.

Milyen előnyei vannak a WordPress és a WooCommerce használatának webshop készítés során?2023-07-06T15:00:18+02:00

A WordPress és a WooCommerce rendkívül felhasználóbarát, így nem igényel programozási ismereteket a webshop kezeléséhez. Emellett számos bővítmény és téma áll rendelkezésre, amelyekkel testreszabható és bővíthető a webshop funkcionalitása. A WordPress webshopok könnyen optimalizálhatók a keresőmotorok számára, ami növeli a webshop láthatóságát és forgalmát.